A Magyar Táncművészeti Egyetem a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel és Maros Megye Tanácsa Maros Művészegyüttessel kötött megállapodás alapján

6 féléves táncos és próbavezető alapképzési szak néptánc specializáció képzést indít esti munkarend szerint, magyar állami ösztöndíjjal támogatott és önköltséges képzési formában

2019. szeptember 5-től, Marosvásárhelyt.

A jelentkezőknek érettségi bizonyítvánnyal kell rendelkeznie és sikeres alkalmassági vizsgát kell tennie a beiratkozáshoz. Az alkalmassági vizsga követelményei az MTE honlapján itt megtalálható.

Az alkalmassági vizsga 2019. augusztus 22-23-án, a Maros Művészegyüttes épületében lesz, (550022 Marosvásárhely, 1848 sugárút 47. szám alatt) 10.00 órától.

A jelentkezők beosztása az alkalmassági vizsgára 2019. augusztus 19-től, a www.mte.eu honlap „Hírek” menüpontjában jelenik meg.

A képzésre jelentkezni csak és kizárólag elektronikusan lehet az itt elérhető jelentkezési lap és mellékleteinek 2019. augusztus 16-án éjfélig megküldésével a tanulmanyi@mte.eu címre.

Figyelem!

A határidő után érkező jelentkezéseket nem áll módunkban befogadni!

Az alkalmassági vizsga eredményéről valamennyi jelentkező a jelentkezési lapon megadott e-mail címére 2019. augusztus 31-ig kap értesítést.

A jelentkezési lap mellékleteként becsatolt bizonyítványmásolatok eredetijét a beiratkozáskor be kell mutatni! Valótlan adatszolgáltatás esetén a felvételi vizsgabizottság felvételről szóló döntését az MTE rektora megsemmisíti!

 

első itt: ("Képzések", "Művészképzés", "Táncos és próbavezető BA" menüpontokon belül, "Néptánc specializáció felvételi követelmények"; http://mte.eu/sites/default/files/inline-files/T%C3%89P%20BA%20n%C3%A9pt%C3%A1nc%20felv%C3%A9teli%20k%C3%B6vetelm%C3%A9nyek.pdf)

Jelentkezési lap Marosvásárhely